Pomáhame občianskemu združeniu V.I.A.C.

01. 10. 2015 | Aktuality

Občianske združenie V.I.A.C. – inštitút na podporu a rozvoj mládeže z Trstenej, ktoré pripravuje pre mladých ľudí na Orave množstvo akcií – adrenalínové tábory, zážitkové vzdelávanie, živé knižnice, konferenciu KROK , chvály, Štefanský ples, Gospel workshop a  množstvo iných akcií – vás chce poprosiť o pomoc pri hlasovaní za náš projekt Naplno.
Nadácia SPP podporí 5 projektov v každej kategórii a my by sme veľmi chceli, aby túto podporu získal aj náš projekt a financie na podporu aktivít by prišli aj na Oravu.

Hlasuje sa  takto – na stránke SPP kliknete na náš projekt Naplno, zadáte číslo mobilu, na ten Vám za chvíľu príde smska s kódom a ten zadáte na stránke. Je to trocha zložité, tak aby sme to zjednodušili, ku vám do triedy prídu šikovní chlapci,im nadiktujete číslo mobilu, oni ho zadajú do počítača a za chvíľu vám príde sms na váš mobil. Kód z tej smsky napíšete na papier a chlapci to za vás odhlasujú. Nič to nestojí, len kúsok vášho času a pomôžete tým dobrej veci.  Ďakujeme za vašu podporu.

najnovšie články