ELO SYS – veľtrh v Trenčíne

14. 10. 2015 | Aktuality

Aj tak možno nazvať medzinárodný veľtrh elektrotechniky, energetiky, elektroniky, automatizácie, osvetlenia a telekomunikácií ELO SYS, na ktorom sa dnes (14.10. 2015) zúčastnili v areáli Expo Center v Trenčíne aj žiaci zo SŠ Tvrdošín, konkrétne žiaci z 3.A,C,E pod vedením učiteľov Ing. M.Kramarčíka PhD. a PaedDr. P.Spišského. Jeho dvadsiaty prvý ročník prináša novinky, ktoré ponúkajú ľuďom nielen nové technické možnosti, ale zároveň sa premietajú aj do ich ekologického zmýšľania. 

Tento rok sa na trenčianskom výstavisku prezentuje 148 firiem zo Slovenska, Českej republiky, Rakúska, Poľska, Nemecka, Veľkej Británie a Chorvátska.  Vďaka odbornej garancii najvýznamnejších organizácií, inštitúcií a zväzov pôsobiacich v tomto odvetví hospodárstva na Slovensku bude aj tento rok súčasťou veľtrhu bohatý a hlavne aktuálny sprievodný program.
Jeho neodmysliteľnou súčasťou  sú súťaže „Elektrotechnický výrobok roka“, „Ekologický počin roka“, „Najúspešnejší exponát veľtrhu ELO SYS“, „Konštruktér roka“ a „Unikát roka“, ktoré už tradične organizuje Zväz elektrotechnického priemyslu SR.

najnovšie články