Deň otvorených dverí

06. 03. 2017 | Aktuality

V stredu 22. februára 2017 sa na Spojenej škole Tvrdošín uskutočnil tradičný Deň otvorených dverí. Zúčastnili sa ho žiaci z okolitých  základných škôl, so svojimi rodičmi, či učiteľmi. V sprievode našich žiakov mali možnosť pozrieť si priestory školy, zoznámiť sa s materiálnym a technickým vybavením, spoznať činnosť najnovších zariadení, prístrojov v modernom laboratórium elektrotechniky.

Veľa našich šikovných žiakov sa malo možnosť v tento deň pochváliť tým, čo dokázali počas štúdia na našej škole. Za všetkých môžeme spomenúť Martinku PitákovúDavida Dudu, víťazov 33. ročníka celoštátnej súťaže ZENIT v programovaní – web dizajn, ktorí prezentovali odbor technické lýceum. Antona JaníkaJakuba Kuhajdu, víťazov celoslovenskej súťaže Trenčiansky robotický deň 2017, ktoríprezentovali odbor mechatronika. Svoje práce predstavili žiakom ZŠ, ale aj našim žiakom víťazi X. ročníka celoslovenskej súťaže Strojárskej olympiády na STU v Bratislave: Ivan Garabáš–  CNC Frézku, Marcel Kavalier-CNC gravírku, Juraj Kekelák- JUT (jednoduchý univerzálny tester).

Veríme, že, prebudíme  zápal u všetkých žiakov pre IT technológie, elektrotechniku, programovanie robotov, tvorbu internetových stránok, správu sietí a  rozhodnú sa na sebe pracovať a zlepšovať sa snáď aj s pomocou našej školy. 

najnovšie články